"En Nu ik"

Ruimte komt voor beweging

Is dit iets voor jou?

Voel je een ‘Ja’ ook al vindt een deel van jou het spannend (en vaag en idioot) dan ben je van harte welkom. Ervaring met opstellingswerk is niet nodig, je open stellen voor jezelf en elkaar wel. Bel een van ons vooral als je nog vragen hebt of even wilt sparren! Marloes: 06-21355821 of Susan 06-24626946

Wat gaan we doen?

Het is ervaringsgericht in de groep, maximaal 8 personen op een hele fijne plek. We doen opstellingen in de hele groep en in kleine groepjes. Er is gelegenheid om een vraagstuk in te brengen en je kunt leren van anderen

We werken systemisch en met familie opstellingen. Door een opstelling van jezelf of een ander te beleven kun je nieuw inzicht krijgen op je eigen (onbewuste) vragen. We werken met ons als persoon, met materialen of poppetjes/tafelopstellingen. We mixen intuïtie, systemische uitgangspunten (theorie) met gezond verstand en ervarend/bewegend leren.

Wat levert het op?

Meestal gaat het stromen en komt er iets in beweging in jezelf. Een patroon wordt zichtbaar, er komen inzichten en een start kan gemaakt worden met de beweging die je wilde maken. Anders kijken naar jezelf, je verlangen en je achtergrond. Je weet (innerlijk weten) wat je te doen hebt. 

Wie zijn wij?

Humor en diepgang is te combineren!  Oprechte aandacht, eerlijkheid en veiligheid staan voorop. Bij elkaar kunnen huilen, vet lachen en elkaar spiegelen is belangrijk. Onze gedeelde passie is om mensen te helpen in beweging te komen: fysiek, mentaal, emotioneel. 

Marloes en Susan kennen elkaar sinds de brugklas. Om nu naast onze vriendschap ook vanuit systemisch werk en opstellingen mensen te begeleiden vinden we supertof en ook een klein beetje spannend.

Marloes van de Pol

Ergo Marloes re-integratie
Marloes is eigenaar van Ergo Marloes in Vught en is holistisch therapeut en re-integratie coach, ervaren in het behandelen van mensen met aanhoudende klachten. Met een revalidatie achtergrond en psychosomatische benadering behandelt ze mensen die ook merken dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Systemische familie opstellingen, ReAttach Therapie, Sensorische Integratie therapie, ACT en Epiphora Methode docent is een greep uit het veelzijdige aanbod van Marloes. Veiligheid, Sensitiviteit, Humor, Echt Contact en Resultaat zijn de kernwoorden die ze meebrengt naar de opstellingen dagen met jullie.

Susan Willems

Susan Willems Organisatieadvies Susan Willems is moeder van twee tieners en getrouwd met Jeroen. Ze woont in Waalre, waar ze is ‘beland’ na studie. In haar leven en loopbaan gaat ‘mensen begeleiden met bewegen’ over persoonlijke en professionele ontwikkeling: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe zet ik mezelf in, in werk. Sinds 3 jaar begeleidt Susan opstellingen en werkt ze met systemische interventies. “ Wat elke keer weer bijzonder en magisch is, is om te ervaren, meemaken en ontdekken dat een alwetend veld beschikbaar is, als je bereid bent te kijken, het aan te gaan. Soms vraagt dit moed en is het emotioneel en pittig. Als begeleider zet ik mezelf 100% in: open, aanwezig, intuïtief en nieuwsgierig, ik ben liefdevol confronterend”.

Aankomende data

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere dagen. De locatie: een houten tuinhuis aan het water, verscholen juweel aan de Bosscheweg in Vught. Je ontvangt na je inschrijving een routebeschrijving.

Kosten:

€150,- pp exclusief BTW

Dit bedrag is inclusief gebruik van de locatie, koffie-thee-water, iets lekkers en een verzorgde lunch van belegde broodjes en salade, naast natuurlijk onze begeleiding. Laat ons weten wanneer hier speciale wensen in zijn.

Schrijf je hieronder in!